Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mary Murdock ajaa hiprakassa kotiin illalla, ja luulee törmänneensä matkalla kissaan. Kotona hän kuitenkin huomaa että hänen autonsa alla on liiskaantunut mies. Mary päättää auttaa häntä, mutta paniikissa hakkaakin hänet kuoliaaksi golfmailalla. Sen sijaan että soittaisi hätänumeroon, Mary päättää salata koko asian…

Hit and Run on idioottimainen elokuva. Laura Breckenridge on käsittämättömän surkea näyttelijä. Elokuvassa ei ollut päätä eikä häntää. Päähenkilö oli ärsyttävän idioottimainen. Rupesi jo naurattamaan ne lukuisat ”Shit” ja ”Fuck” tuhahdukset, ja kompuroinnit ja epäonnistumiset. Leffa ei ollut missäään vaiheessa pelottava. Lähinnä päähenkilön asenne, ja elokuvan järjettömyys vain ärsytti minua suunnattomasti. Elokuva oli alusta lähtien typerä, ja sisälsi ihan liikaa päättömiä epäkohtia. En suosittele.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!