Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.4.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Brittiläinen julkkistoimittaja Sidney Young haluaa olla julkkisten ympäröimänä. Sidney on uransa pohjalla, mutta saa yllättävän työtarjouksen suuresta ja arvostetusta korkean profiilin aikakausilehdestä New Yorkista. Tämä on julkkismaailman sävyttämä tositapahtumiin perustuva kertomus Toby Youngin muistelmista ”How to Lose Friends & Alienate People”.

How to Lose Friends & Alienate People on kuin hieman humoristisempi ja maskullinisempi Pahoilainen Pukeutuu Pradaan. Kyseisen elokuvan ystäville tämäkin uppoaa varmasti. Leffa jäi kuitenkin keskinkertaiseksi, vaikka pidinkin Simon Peggin suorituksesta jälleen valtavasti. Leffassa nähdään myös Gillian Anderson, Megan Fox ja mainiot Jeff Bridges ja Kirsten Dunst.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!