Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tabita, Shelby ja Lisa ovat lapsuudenystävykset. Nyt he ovat aikuisia, ja elävät omia elämiään. Kaikkia heitä yhdistää kuitenkin tuo yksi psykopaattinen mies, joka kantaa edelleen kaunaa koska he eivät koskaan pitäneet hänen väkivaltaisia vitsejään hauskoina. Tuo mies lempinimeltään Nauru, on palannut kostamaan…

Elokuva on hienosti toteutettu. Se oli jonkin verran ennalta-arvattavissa, mutta loppupeleissä melko hyvä. Pelottava tunnelma oli hyvin luotu ja hahmot olivat mielenkiintoisia. Elokuvan juoni eteni hieman ärsyttävästi erillisissä pätkissä. Leffa oli ehkä kliseinen, ja ajoittain ällöttävä ja ”sawimaisen” raaka, mutta pelottavuuspisteitä tippui. Mieltä repivä elokuva. Karmiva, sadistinen ja synkkä, mutta pelottava.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!