Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.1.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Davisonin porvariperhe kokoontuu seuralaisineen kartanoon viettämään aikaa, kun heidän kimppuunsa hyökkää tuntemattomia maskinaamaisia miehiä aseineen…

You’re Next on yllätykseikäs kauhuleffa. Leffa alkaa tyypilliseen tapaan aloituskohtauksella, joka antaa ymmärtää että kyseessä on taas samaa huttua. Käy kuitenkin pian ilmi, että leffassa on ihan kunnon juonikin. Näyttely on ihan ok ja elokuva on jännittävä. Hahmokehityksessä on parantamisen varaa ja olisin toivonut enemmän tietoa päähenkilöistä. Nykyajan kauhuleffoihin verrattuna You’re Next on juonellisesti hieno pläjäys ja kaikkine puutteineen oikein katsottava jännäri. Jos verinen gore ja jännät paikat kiinnostaa, tsekkaa tämä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!