Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Joukko huligaaneja murtautuu taloon, josta löytääkin kuolleen miehen. Porukan tarkoituksena oli varastaa yksi harvinainen video, josta luvassa palkkio. Yhden videon sijaan he löytävätkin läjäpäin VHS-kasetteja, joilta paljastuu karmivaa materiaalia…

Mystinen pätkä. Käsikirjoittaja Ti Westiltä (Innkeepers, House of the Devil…) olisi voinut odottaa parempaa. Elokuva on kuin sarja erillisiä tarinoita, jotka ovat osa ihan viihdyttäviä, osa typeriä. Leffan pelotteet perustuvat jokainen jumpscareen, eikä edes kovin tehokkaaseen sellaiseen. Enimmäkseen leffa on tylsä, hieman ärsyttävä käsivaralla kuvattu rökäle. Mitään ei viitsitä selittää sitä pientäkään vähää. Tavallaan ihan viihdyttävä leffa puutteineen, mutta kokonaisuutena melko kehnoa pullaa. Leffa kolmella sanalla kuvattuna: käsikamera, tissit, gore.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!