Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Wendy on matkalla Alaskaan työn perässä. Hän on hylännyt maallisen, ja elää vain koiransa Lucyn kanssa matkaten kaupungista toiseen, yövyttyään millon missäkin. Kun auto hajoaa, ja Lucy karkaa, Wendy on hetken hukassa ilman määränpäätä. Samalla jää aikaa tutustua Oregonin ympäristöön…

Wendy & Lucy vaikutti aluksi sellaiselta ystävälliseltä koiraihmisten draamalta. Leffa oli kuitenkin iso pettymys, nimittäin tuohon puoleentoistatuntiin ei mahdu muuta kuin koiran etsintää, yöpymistä taivasalla, kulkurielämää ja ihmisen ja koiran ystävyyssuhteen pinnallista kuvausta. Leffassa ei oikein ollut pointtia, ja se loppui törkeästi kesken.

Leffassa oli myös hirveän iso ristiriita (spoil-varoitus), jota en ymmärtänyt: Jos Wendyllä oli rahaa maksaa sakko, miksi hän sortui myymälävarkauteen varastaakseen koiranruokaa eikä ostanut sitä rahalla. Tylsä ja ideaköyhä elokuva. Leffa oli myös liian hiljainen, sillä se ei sisältänyt minkäänlaista soundtrackia, Michelle Williamsin eli Wendyn hyräilyn lisäksi. Michelle Williams oli kuitenkin roolissaan ihan ok.

  • Katsottu ja arvioitu : 19.3.2010 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!