Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.12.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Luke ja Kate työskentelevät chigagolaisessa panimossa, mutta ovat samalla ylimmät ystävät. Molemmilla on avopuoliso ja kaverukset joutuvatkin miettimään suhdettaan kaiken sen flirttailun keskellä…

Drinking Buddies on draama, jossa ei oikeastaan tapahdu yhtään mitään. Se on kooste ihan normaalista elämästä. Eskapistina leffaa katsoessani kyllästyin aika nopeasti, sillä kaipaan leffoihini jotain muutakin kuin sitä samaa mitä saattaa nähdä arjessakin. Kuulin huhua että leffassa ei ole alunperinkään mitään juonta edes kirjoitettu, minkä vuoksi onkin aika hieno saavutus että siitä on saatu näinkin hyvä. Joka tapauksessa petyin ympäripyöreeän plörinään. Olivia Wilde on silti mukavaa katseltavaa. Leffan aihe sivusi oluen tekemistä, mutta sitä ei esitelty tai muutenkaan tuotu esille millään tavalla. í?h.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!