Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nuoripari päättää yöpyä syrjäisessä hotellissa. Hotellihuone on ihan kiva, ja pari nauttii ajastaan, kunnes he huomaavat hotellin henkilökunnassa jotain outoa. Henkilökunta rupeaa häiriköimään nuoriparia toden teolla, eikä häiriköinti ole mitään viatonta pelottelua, vaan totisinta totta…

Halusin katsoa Vacancy 2:n, vaikka tiesin mitä tuleman pitää. Elokuva ei ollut kovin viihdyttävä, sillä se oli käytännössä juoneton ja täysin ennalta-arvattavissa. Elokuvan kokonaisuus jäi surkeahkoksi gore-pyllyttelyksi. En ymmärrä miksi Vacancyä edes olisi pitänyt jatkaa. Jos tarkkoja ollaan, niin tämä ei ollut jatko-osa, sillä se ei jatka mitään, eikä ratkaise mitään. Mitäänsanomaton elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!