Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.4.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Pikkukaupungissa alkaa tapahtua, kun väki huomaamatta alkaa käyttäytymään oudolla tavalla. Outous muuttuu mielipuolisuudeksi, kun asukkaat alkavat tappamaan läheisiään. Sheriffi David tajuaa hyvin nopeasti kyseessä olevan virus, ja lähtee tutkimaan vyyhtiä pidemmälle. Tutkinta jää kuitenkin kesken, kun viranomaiset ehtivät laittaa koko kylän karanteeniin. Kukaan ei saa karata, ja asiat on pidettävä hallinnassa, keinolla millä hyvänsä…

The Craziesin juoni ei ole mikään originaali, mutta leffa on joka tapauksessa erittäin hyvää viihdettä. Pidän katastrofielokuvista, sekä Timothy Olyphantista, joten miksipä ei. Leffa muistutti hieman The Outbreakia, mutta oli jotenkin silti tuore paketti. Koska en ole nähnyt alkuperäistä, en voi kehua elokuvaa remakena, mutta olen melko varma että tämä voittaa myös alkuperäisen The Crazien. Alusta loppuun jännittävää ja mielenkiintoista virus-katastrofiscifiä. Suosittelen tsekkaamaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!