Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.3.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Susanne Stone menee naimisiin Larry Maretton kanssa, jonka isä omistaa pienen kuppilan. Käy kuitenkin pian ilmi, että Stonessa on joku vinksallaan, hän kun haluaa TV-tähdeksi keinolla millä hyvänsä. Larry on sokea vaimonsa pompotteluun, eikä tajua että väliin astumisella voi olla kohtalokkaat seuraukset…

Nicole Kidman loistaa ysäriklassikko To Die Forissa näyttelijäkyvyillään. Elokuva on mustalta huumoriltaan erittäin katsottavaa. Kokonaisuus ei ole mitään maailmaa mullistavinta, vaikka pidänkin etenkin elokuvan kuvaustavasta. Silloin ei olut vielä kovin yleistä dokumentin muotoon kuvatut fiktiiviset leffat. Hieno ohjaus Gus Van Santilta. Kokonaisuutena hyvä, vaikka juoni ja idea ei ihan osunutkaan oman maun kanssa yksiin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!