Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Van Helsing on mysteerisesti menneisyytensä täysin unohtanut hirviönmetsästäjä, joka tappaa hirviöitä etsiessään itseään. Transylvvaniassa tapahtuu, kun Tohtori Frankensteinin hirviö joutuu Draculan pahojen aikeiden pelinappulaksi. Van Helsing matkaa Transylvaniaan estämään uusien vampyyrien synnyn…

Van Helsing oli visuaalisesti hieno elokuva, ja juoneltaan erittäin viihdyttävä. Skenerystä tuli mieleen jopa Taru Sormusten Herrasta, sillä elokuva veti hyvinkin vertoja näille suurimmille efektipläjäysleffoille. Pidin elokuvan visuaalisuudesta, sen juonesta, ja erityisesti Dracula-hahmosta. Ok, myönnetään että juonessa oli epäkohtia ja sellaisia juttuja mitkä pitävät katsojaa hieman tyhmänä, mutta annan ne anteeksi, sillä elokuva oli muuten aivan mahtava. Van Helsing on selvästi aliarvostettu fantasiaelokuva. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!