Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.5.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Jordan Belfort on rahaa himoava liikemies, joka pistää pörssikurssien romahdettua oman firman pystyyn. Etevänä myyntimiehenä ja taitavana manipuloijana Jordan kipuaa urallaan ylös kunnon raha-apajille, mutta sekään ei vielä riitä…

The Wolf of Wall Street on viihdyttävä pätkä. Leonardo DiCapriota on mukava nähdä vähän vähemmän vakavassa roolissa. Jonah Hill ja kumppanit ovat mukavaa katsottavaa ja löytyypä elokuvasta huikean naiskauneuden Margot Robbien lisäksi Walking Deadista tuttu Jon Bernthal ja Boardwalk Empirestä tuttu Shea Whigham. Pidin elokuvan nopeatempoisuudesta ja huumorista erittäin paljon. Ei paljon huonoa sanottavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!