Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Schmidt ja Jenko kävivät koulua yhdessä, mutta olivat täysin toistensa vastakohtia. Myöhemmin miehet päätyvät samaan poliisikouluun ja heistä tulee partnerit. Ensimmäinen kunnon keikka on soluttautuminen takaisin kouluun löytääkseen pahikset, jotka välittävät uutta huumetta koululaisille…

21 Jump Street on yllättävän hauska komedia. Tuli naurettua ääneen useamman kerran. Ei uskoisi että Jonah Hill ja Channing Tatum sopivat niin hyvin yhteen. Hill on yhtä hauska kuin aina ennenkin. Eipä tästä oikein muuta voi sanoa, varmaa, hauskaa toimintakomediaa. Tämäntyyppisessä ääliökomediassa naiivius ei haittaa. Kestokomedioiden ystäville, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!