Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Varas nimeltään Peter Lake rakastuu palavasti naiseen, joka tekee kuolemaa. Taistellessaan pahaa vastaan Peter huomaa ihmeiden olevan mahdollista…

Winter’s Tale on omaperäinen fantasiaelokuva, joka perustuu Mark Helprinin romaaniin. En ole lukenut kirjaa, eikä minulla ole mitään käryä siitä millainen elokuva olisi voinut olla. Vaikka elokuva on Akiva Goldsmanin ensimmäinen ohjaustyö, se sisältää paljon puutteita. Colin Farrell olisi voinut olla parempi. Juonireikiä löytyy, elokuva tuntuu sekavalta, enkä ole varma pidänkö niin tarinastakaan. Kokonaisuudessaan katsottava fantasialeffa, mutta älä odota mitään mullistavaa. Olisin voinut tykätäkin, mutta tällä kertaa näin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!