Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.10.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Eletään tulevaisuutta, jossa kaikki rikollisuus on sallittua 12 tunnin ajan kerran vuodessa. Eva ja Cali Sanchez muurautuvat kotiinsa kuten suurin osa muistakin kaupungin asukkaista. Kersantti lähtee kostoretkelle ja parin nuoren auto hajoaa ja he jäävät ulos keskelle kaaosta kun ”Puhdistus” alkaa…

Purgen jatko-osa on hieman erilainen ote ideaan. Leffa ei olekaan suoraa jatkoa ensimmäisestä, mikä tekee siitä mukavan tuoreen ja erilaisen tapauksen. Elokuvassa avataan muita mahdollisia skenaarioita ja se tempaa mukaansa juuri riittävästi. Tässä versiossa on paljon enemmän toimintaa ja trillerimäisyys jää taka-alalle. Ei mikään huikea, mutta tykkäsin katsoa. Juuri ja juuri suositeltava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!