Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Eletään dystooppista tulevaisuutta Yhdysvalloissa, jossa kaikki rikollisuus on sallittu yhden päivän ajan vuodessa, jota kutsutaan ”Puhdistukseksi”. Senaattori Charlie Roan aikoo presidentiksi ja voittaessaan kilvan pyrkii lopettamaan puhdistusperinteen lopullisesti. Tästä eivät kaikki tykkää, joten seuraava puhdistuksen yö on sellainen, jossa kukaan ei ole turvassa…

Purgen kolmas elokuva jatkaa samaa kaavaa kuin aiemmatkin. Tähän leffaan on kehitelty enemmän juonta, mutta mikään ihmeellinen se ei ole. Muunmuassa Lost ja Revolution sarjoista tuttu Elizabeth Mitchell ja monen leffan kovanaama Frank Grillo suorituvat kohtalaisesti. Viihdyttävä toimintapätkä, josta ei väkivaltaa puutu. Ei mikään ihmeellinen, kuten ei edellisetkään, mutta ihan verrattaen katsottava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!