Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.6.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Heidi Hawthorne on radiojuontaja, joka arvioi studioon lähetettäviä demoja. Kun postissa tulee vinyyli, joka on tituulerattu Lords, Heidi pistää levyn pyörimään ja päätä alkaa kivistää. Pahaenteinen saundi kumpuaa jostain muinaisesta pahuudesta…

Rob Zombien The Lords of Salem alkaa lupaavasti ja sisältää jännittäviä ja mielenkiintoisia piirteitä, mutta on loppupeleissä turhauttavan kuivaa kamaa. Halusin kovasti pitää elokuvasta, sillä visuaalisesti aika päräyttävää settiä. Leffan pahuus-konsepti ei kuitenkaan oikein toimi, sillä sen pilaa sekavuus. Leffa kaatuu omaan hulluuteensa, eikä koppia saada missään vaiheessa. Loppu jätetään liian arvailun varaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!