Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.12.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Pastori Cotton Marcus on jatkanut isänsä perintöä uskollisesti toimimana seurakunnan pastorina ja saarnaajana. Cottonilla on kuitenkin omat epäilyksensä, eikä hän mm. usko demoneihin. Kun pienestä kylästä tulee kirje, Marcus lähtee kuvaustiiminsä kanssa manaamaan pahoja henkiä ulos maalaistytöstä epäuskostaan huolimatta…

The Last Exorcism on jännittävä Blair Witch Project ja Paranormal Activity -tyyliin kuvattu pseudodokumentti/mockumentary-elokuva. Leffa on viihdyttävää katsoa, sillä sen juoni on hieman erilainen ja ennalta-arvaamaton. Tykkäsin myös aidosta näyttelystä, sekä osaltaan tutuista näyttelijöistäkin.

Täytyy kuitenkin myöntää että elokuvan töksähtävä loppu oli pettymys, ja leffa sisälsi turhan paljon ristiriitoja, mutta kaikesta huolimatta tässä oli elokuva joka ei lopettanut ajatusmyllyä edes lopputekstien pöllähdettyä ruutuun. Jännitystä hakeville suosittelen ehdottomasti katsomaan äänet ja tunnelma katossa!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!