Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Louis Drax on yhdeksänvuotias, joka on kovassa keitetty. ”Onnettomuusaltis” poika joutuu haavereihin vähän väliä, kunnes fataalein tapahtuu perheen ollessa picnicillä vuoren juurella. Drax putoaa korkealta veteen ja joutuu koomaan. Koomapotilaita tutkiva tohtori yrittää selvittää pojan isän katoamismysteeriä sekä samalla olla tukena pojan äidille…

Alexandre Aja on ohjannut muutamia ihan katsottavia elokuvia, esimerkiksi Piranha 3D, Horns, Mirrors ja The Hills Have Eyes. Edellisiin verrattuna tämä uusin, The 9th Life of Louis Drax on täysin erilainen elokuva. Leffa on sekoitus psykologista trilleriä, fantasiaa, mysteeridraamaa ja mukana on hieman scifiäkin. Hieman omituinen leffa, jossa mysteeri on pääpainossa. Käy vähän kyllästyttäväksi hitautensa vuoksi, mutta leffa on hyvin kerrottu ja sen jaksaa kuitenkin katsoa loppuun asti. Näyttelijöissä mukana mm. Aaron Paul, Jamie Dornan ja Sarah Gadon.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!