Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.8.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Missourissa asuva Mildred on menettänyt vuoden sisällä teinityttärensä kun hänet murhattiin väkivaltaisesti. Polisii ei ole tehnyt äidin mielestä tarpeeksi, joten äiti päättää pystyttää kaupungin laitamille isoja poliisin toimintaa kyseenalaistavia kylttejä. Kyltit saavat huomiota osakseen ja nostattavat kohun, joka eskaloituu huomattaviin mittasuhteisiin…

Martin McDonaghin ohjaama ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” on etenkin Frances McDormandin taidonnäyte. Woody Harrelson ja Sam Rockwell loistavat myös rooleissaan. Elokuva sisältää sopivasti mustaa huumoria, synkkämielistä draamaa ja vähän orastavaa jännitystäkin. Oikein hyvä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!