Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.7.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Seth ja Jonas ovat kaksoset, jotka ovat syntyneet telepaattisen kyvyn kanssa. Pojat ovat älykkäitä, mutta he eivät pysty tuntemaan mitään. Käydessään katolista koulua pojat kehittelevät projektin, jossa tekevät murhakokeiluja nähdäkseen pystyvätkö korjaamaan tunteettomuuttaan… samalla Jonas tapaa koulussa aloittaneen tytön ja alkaa tuntea muulla tavoin…

Seconds Apart on erilainen, monipuolinen kauhutrilleri, jota tähdittää Entinin mainioiden kaksosten lisäksi monesta tuttu Orlando Jones, joka on tässä elokuvassa hieman tavallista poikkeavassa roolissa. Elokuva on upean älykästä kikkailua, kuin paranormaali versio Funny Gamesista. Leffa on ennen kaikkea omaperäinen tarina, joka ei missään vaiheessa kyllästytä. Kokonaisuus jäi kuitenkin keskinkertaiseksi makuasiasyistä. Katso pois.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!