Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Tumma mies lähtee viikonloppureissuun tapaamaan ensimmäistä kertaa tyttöystävänsä vanhemmat. Kaikki vaikuttaa päällisinpuolin rennolta, mutta jokin tuntuu väärältä…

Get Out on huikea elokuva. Kaikki on jotenkin rakennettu vimosen päälle. Leffa on ohjaaja Jordan Peelen debyytti, ensimmäinen tuotos, vaikka hän on ollut näyttelijän ja tuottajan roolissa joissakin muissa jutuissa aiemmin mukana. Ei ollenkaan hassumpi startti. Leffa on alusta loppuun asti kiinnostava, läpitunkevan painostava. Soundtrack on aivan upea. Talteen jäi ainakin Childish Gambinon Redbone. Uniikki, piinaava kokonaisuus, jonka suosittelen katsomaan jos erottuva trilleri/kauhu kiinnostaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!