Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Nuori japanilainen nainen muuttaa Chicagon asuntoon, jonka naapurissa on kuollut amerikkalainen perhe. Käy ilmi että ”kauna” on seurannut japanista ihmisten mukana eri paikkoihin, ja tällä kertaa kauna asustaa tuossa samaisessa talossa. Talonmies perheineen on kirouksen alla, ja yrittää selvitä hengissä odotellessaan pahinta…

Kauna 3 ei tarjoa mitään uutta. Leffa toistaa itseään, ja summailee edellisten osien tapahtumia keskenään. Leffa on tylsä, eikä ollenkaan pelottava, kun koko ajan tietää mitä tapahtuu. Tummahiuksinen tyttökin näyttää tässä jatko-osassa valkoiselta kuminukelta. Näyttelijäsuoritukset olivat suorastaan surkeita, myöskin Sawista tutun Shawnee Smithin osalta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!