Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 31.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Pieni ”uskovainen” amerikkalainen kylä joutuu itsemurha-aallon urhiksi. Lindsay tutustuu kaupungin mustaan lampaaseen Aidaniin, joka on ainoa joka uskoo kyseessä olevan kirous – loput asukkaista syyttävät Aidania ja hänen perhettään…

From Within on mielenkiintoinen mysteerikauhu, jossa on mukavia koukkuja. Karuudestaan ja surullisuudestaan huolimatta tykkäsin elokuvasta jostain syystä. Juoneltaan koskettava ja jännittävä, vaikka pieniä alamäkiä tulikin. Terminaattori-tv-sarjasta Johnina tunnettu Thomas Dekker näyttelee hyvin myös tässä elokuvassa. Leffa jääköön myös Rollen historiaan leffana jonka aikana tuli lähtö sairaalaan ja syntyi pieni tyttö.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!