Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.1.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Salaisessa palvelussa on sisäisiä ongelmia ja pakka on niin sanotusti sekaisin. M kamppailee byrokratian kanssa ja Bond on tehtävillä ominpäin selvittämässä vanhan M:n salaisuuksia…

Spectre on vähän ylihypetetty elokuva. Leffassa riittää juonenkäänteitä, mutta kokonaisuus on vähän sekavaa eikä Daniel Craigkaan ole ehkä parhaimmillaan. Andrew Scottia ei voi enää nähdä muuna kuin Sherlockin Moriartyna ja hänen näyttelynsä on vähän turhankin samanlaista. La vie d’Adèlesta tuttu ranskalaiskaunotar Léa Seydoux on ilo silmälle, mutta ei sovi Bond-naiseksi ollenkaan. Katsottava, tasapaksu ”ihan hyvä” toimintapläjäys, mutta vähän turhan pitkä ja sekava paketti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!