Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.6.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Eletään lähitulevaisuutta, jossa mutantit ovat lähes kuolleet sukupuuttoon. Logan elää Professori X:n kanssa Meksikon rajalla. X on sairas ja häntä täytyy lääkitä kohtausten varalla. Kun omituinen mykkä tyttö tulee vastaan, Logan oppii jotain itsestään…

Logan on X-Meneistä ehkä tähän asti synkin elokuva. Leffa on minun mielestäni tähän asti paras Wolverine-elokuva, sillä siinä ei keskitytä pelkkään mättöön. Leffassa on paras hahmokehitys ja suorastaan ahdistavan synkeä tunnelma, joka on saatu hyvin vangittua. Myös Wolverinen raskas menneisyys ja sen painama taakka on saatu hyvin talteen fiilikseen. Taistelukohtauksissa ei ole aiemmasta muovisuudesta tietoakaan vaan ne ovat väkivaltaisia ja rajuja. Äärimmäisen hyvä elokuva. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!