Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.5.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Lukion sisarkunnan Theta Pi:n jäsenet päättävät tehdä pilan erään siskon veljelle. Kun pila päätyykin murhaan, tytöt eivät tiedä mitä tekisivät. Tyttöpiiri päättää kuitenkin salata tapauksen, ja kuollut tyttö Megan vain ”katoaa”. Vuoden jälkeen kun tytöt valmistuvat, tapaus alkaa taas kolkuttamaan omatuntoa. Pian tyttöjä alkaa vähitellen kuolla, ja sisarkunnan kesken alkaa paniikki onko Megan herännyt henkiin vai lahtaako sisarkuntaa joku toinen sekopää…?

Sorority Row on aika paljon Screamimainen elokuva. Leffassa on kivoja elementtejä, näyttelijät ovat hyvännäköisiä ja leffa on kuvattu hienosti. Jännitystä pitää yllä se että tappajaa ei paljasteta liian ajoissa.

Leffan idea on kuitenkin jo moneen kertaan nähty. Elokuva on myöskin melko kliseinen, epälooginen, ja epäjohdonmukainen. Elokuva ei ole kuitenkaan pohjanoteeraus, vaan ihan katsottavaa viihdettä. Tissejäkin on teinikatsojille ihan riittävästi. Keskinkertaista ”kauhua”.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!