Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Jamie Marks löytyy joen vierestä kuolleena. Poika ei ole ollut järin suosittu koulussa, vaan enemmänkin hyljeksitty ja koulukiusattu hissukka. Jamie on kiintynyt kuitenkin erääseen poikaan, jota hän palaa kummittelemaan…

Jamie Marks is Dead on eriskummallinen elokuva. Leffa vaikutti ensin kauhuleffalta, mutta se on enemmänkin tunnelmallinen jännitysdraama, jossa on ihmissuhdelööperiä mukana. Näyttelijät ovat jokseekin tuntemattomia Liv Tyleriä ja Judy Greeriä lukuunottamatta, mutta Morgan Saylorin muistan Homelandista. Leffa on hidas, mutta sen verran synkkä ja ahdistava, että pidin siitä. Outo, mielenkiintoinen, mutta kertakäyttökamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!