Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.8.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Dokumentti israelilaisesta miehestä, jonka isovanhemmat ovat Natsi-Saksan maahanmuuttajia. Isoäidin kuollessa pojanpoika saa osakseen siivota mummun asunnon, josta löytyykin älyttömästi historiaa…

The Flat on dokkari, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta jää todella kyllästyttäväksi ja löyhäksi tapaukseksi. Koko elokuvan ajan odotin jotain ”mullistavaa” ja ”järkyttävää” ja kaikki mitä näin oli Arnon Goldfinger, joka selvästi piinaili isovanhempien lapsia ja lapsenlapsia avaamalla jo arpeutuneita haavoja. Elokuva oli tylsä, eikä loppujenlopuksi kertonut mitään muita kuin löysiä johtolankoja joistakin asioista jotka saattoivat joskus tapahtua. Plaah.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!