Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.4.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Bond saa tehtäväkseen tarkkailla pahamaineista Auric Goldfingeriä, jolla on obsessio kultaan. Kun Goldfinger suunnittelee Fort Knoxiin murtautumista, Bond yrittää estää katastrofin…

Varmaa Bondia tämäkin. Täytyy sanoa että Sean Connery on Bondina huippu. Tässäkin leffassa on selvästi päästy kehityksessä eteenpäin. Enää autojen ikkunasta pyörivät videoscreenit eivät häirinneet niin paljoa. Muutkaan ”erikoistehosteet” eivät olleet ollenkaan hassumpia. Elokuvan juoni ei minun mittapuussani riitä vieläkään kovin korkealle tasolle, se on itseasiassa jopa ennalta-arvattavana. Leffa joka toimii kirjana paremmin. Perushyvää settiä silti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!