Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

I Love You Phillip Morris on tarina Steven Russellista, homoseksuaalisesta miehestä, joka rakastuu Phillip Morrisiin. Steven ajautuu rikoksen tielle, kun huomaa voivansa käyttää yhteiskuntaa hyväksi huijaamalla ihmisiä. Vankilaan joutuessaan Steven tapaa Phillipin ja rakastuu häneen. Useiden kiinnijäämisten jälkeenkin Steven keksii jatkuvasti uusia tapoja paeta…

Ihan hieno tarina. Tämähän on oikeastaan biografia, niin paljon elokuvasta perustuu tositapahtumiin. En tiedä oliko Jim Carrey oikea tähän rooliin. Ewan McGregor on yksi suosikeistani, ja teki huippusuorituksen tässäkin lokuvassa. Elokuva oli hauska ja omaperäinen, propsit siitä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!