Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.3.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Lucy ja Edmund matkaavat Narniaan sattumalta taulun kautta, mukanaan riiviöserkkunsa Eustace. Narniassa rullaa hyvin ja Prince Caspian seilaa laivallaan pitkin vesistöjä etsiäkseen seitsemän kadonnutta lordia. Narnian hallitsijat Lucy ja Edmund päättävät auttaa etsinnöissä. Retki maailman ääriin sisältää paljon vaaroja, magiaa, lohikäärmeitä…

Narnian kolmas osa on häkellyttävän hieno ja juuri sellainen kuin muistin kirjasta. Jotkut kohtaukset on tietenkin muovattu hieman leffamaisemmaksi, mutta kokonaisuus miellyttää minua suuresti. Pidän elokuvan seikkailupitoisuudesta, näyttelystä ja toiminnasta. Ykkösosan jälkeen paras Narnia tähän mennessä. Suositeltava niin isommille kuin pienemmillekin!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!