Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.6.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Alan tapaa pitkästä aikaa vanhan kaverinsa Charlien, kadulla. Charlie ei kuitenkaan tunnu muistavan Alania ja on muutenkin aika rikkinäinen ihmissielu. Alan ystävystyy Charlien kanssa uudelleen ja huomaa pääsevänsä pikkuhiljaa surevan ja kärsivän Charlien sisukseen…

Surullinen, mutta samalla toivoa antava ja omalla tavallaan positiivinen draama ystävyydestä. Adam Sandler on tässä elokuvassa omaa luokkaansa, sellainen jota tekisi mieli halata. Sandler on yleensä täysi pelle ja jopa ärsyttävän huono rooleissaan, mutta tässä leffassa hän loistaa herkässä roolihahmossaan. Don Cheadle on myös mukavan herttainen. Loistoelokuva, joka ei oikeassa moodissa säästä kyyneleitä.

  • Katsottu ja arvioitu : 30.6.2013 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!