Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Venicessä asuva pariskunta suree aiemmin tapaturmaisesti kuollutta tytärtään. John Braxter ehostaa vanhaa kirkkoa työkseen. Samalla Rouva Baxter tapaa kaksi vanhempaa englantilaista rouvaa. Toinen rouvista on sokea ennustajaeukko, joka povaa Johnille huonoa tulevaisuutta…

Donald Sutherland on hyvä työssään, mutta Don’t Look Now on vain yksinkertaisesti tylsä ja mielikuvitukseton trilleri. Leffa on ennalta-arvattava, typerä, juonellisesti köyhä. Ja yksinkertaisesti outo. Kuvaustapa on erikoinen ja kieltämättä elokuva on kokonaisuutena mielenkiintoinen. Elokuva kuitenkin pistää odottamaan jotain – jota ei koskaan tule. Trillerinä elokuva ei myöskään ole yhtään jännittävä. Suosittelisin jättämään tämän pätkän väliin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!