Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.6.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Danny on plastiikkakirurgi ja pelimies ja on jo vuosia huijannut naisia sänkyynsä esittämällä kurjassa avioliitossa elänyttä miestä. Kun Danny tapaa hänestä kiinnostuneen puolet nuoremman unelmanaisen joka käsittää sormuksen väärin, Danny keksii hätävalheen ja laittaa työkaverinsa näyttelemään ex-vaimonsa roolia. Valheiden verkko paisuu ja paisuu kun Danny ”ex-vaimonsa” ja hänen lapsiensa kanssa lähtee uuden tyttöystävänsä kanssa Hawaille todistaakseen että ”ex-vaimo” ei enää rakasta häntä…

Tämän elokuvan idea on suorastaan typerä, mutta sillä ei ole mitään väliä sillä elokuva osaa naurattaa ainakin minua. Adam Sandler on leffassa kiva, Jennifer Anistonilla ja Nicole Kidmanillakin on hassunhauskat roolit. Naiivihkosta ja perinteisestä tarinasta huolimatta erittäin suositeltava uusi romanttisen komedian tuulahdus, jota suosittelen etenkin pareille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!