Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.1.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Vanhojen 70-luvulla samalla koripallotiimissä pelanneiden kaverusten koutsi nukkuu pois ja poppoo päättää kokoontua yhteen vanhojen aikojen kunniaksi. Miehet ovat kasvaneet aikuisiksi ja miltei jokaisella on vaimo ja lapsia, jotka otetaan tietenkin mukaan mökille. Kotiseudun myös isoksi kasvaneet vastajoukkueen pelaajat haastavat pulskistuneen porukan uusintaotteluun 30 vuoden jälkeen. Samalla ystävykset viettävät maistuvaa lomaa…

Grown Ups on komedia joka saa minut haluamaan lomalle. Leffa on kokonaisuutena ihan OK. Moni vitsi nauratti kunnolla. Oikea arvio leffasta olisi ”riittävän hyvä”. Elokuva on tähditetty huippukoomikoilla kuten Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider ja David Spade. Lisäksi siinä näyttelee Salma Hayek, Maria Bello ja Steve Buscemi. Jos pitää yhdestäkin näistä, elokuva on hyvä valinta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!