Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Tutkijat löytävät maapallon eri kolkista seinämaalauksia, jotka todistavat ihmisen esi-isien olemassaolon. Tähtikuviot, johtavat ryhmän tutkimusmatkalle Prometheus-aluksella kaukaiselle planeetalle. Planeetalta löytyy kuin löytyykin todisteita ihmisen alusta, mutta myös ihan jotain muuta…

Alienin prequeliksi Prometheus on mielestäni hyvä elokuva, kaikista leffan saamista haukuista huolimatta. Ne, jotka elokuvasta eivät ole tykänneet, ovat keskittyneet liikaa pikkutarkkohin juttuihin sekä Alien -elokuvan kunnioittamiseen. Pidin alusta loppuun saakka näyttelystä, etenkin Michael Fassbender on elokuvassa ilmiömäinen. Ruotsin menestyjä Noomi Rapace yllätti myös. Tykkäsin visuaalisuudesta, ideasta, jännityksestä. Myönnän että elokuvassa on epäkohtia, mutta mielestäni ei liian häiritseviä. Leffa tuo hyvällä tavalla mieleen Alienin. Laatuscifiä, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!