Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Bob ja Marv pyörittävät baaria, johon järjestäytyneet rikolliset jättävät rahaa talteen. Kun baari rosvotaan, mafiosot tulevat perimään velkojaan. Samaan aikaan Bob löytää kaltoinkohdetun koiran, jonka ottaa omakseen ja nimeää Roccoksi. Koiran hoidossa auttaa naapurustossa asuva Nadja, mutta pian käy ilmi että koirankin omistaa pahis, joka haluaa sen takaisin itselleen…

The Drop jäi James Gandolfinin viimeiseksi elokuvaksi. Leffassa on aihepiirejä, jotka muistuttavat mukavasti The Sopranoksen ilmapiiristä. Tykkäsin katsoa elokuvaa, sillä Tom Hardy ja Ruotsin kultatyttö Noomi Rapace toivat oman lisänsä elokuvaan ja Gandolfini on leffassa oma loistava itsensä. Jännittävä rikosdraama, joka ei jätä kylmäksi, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!