Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.1.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Daniel ja Kristi ovat saaneet poikalapsen ja kuvaavat aluksi hänelle tarkoitettuja kotivideoita. Eräänä päivänä talo on kuitenkin laitettu mullin mallin ja perhe epäilee rosvoja syypääksi ja asentaa siitä syystä taloon kamerajärjestelmän. Talossa alkaa kuitenkin tapahtua kummia, ja kamera tallentaa kaiken…

Tykkäsin Paranormal Activityn ensimmäisestä osasta, koska se osasi niin yksinkertaisten elementtien kautta olla äärimmäisen jännittävä. Kakkososassa on onnistuneesti löydetty nuo samat kaivatut elementit. On hassua miten pelkän pimeän huoneen katseleminen pelottaa, saati sitten äänten kuuleminen ja muiden outojen tapahtumien näkeminen. Tämä on tietysti elokuva joka täytyy katsoa äänet kovalla, yksin ja pimeässä, jotta siitä saisi jännittävyysprosentit maksimiin.

Ykkösosasta tykänneille kakkososakin saattaa maistua. Leffassa oli hieman jatko-osan tuntua, sillä se ei kaikilta osin yllä ensimmäisen leffan tasolle. Odotin paljon enemmän, mutta kyllä tämäkin paketti kelpasi. Leffa ei ole niin huono kuin on haukuttu, mutta ei myöskään niin hyvä kun on kehuttu. Tästä taitaa tulla saaga, nimittäin Paranormal Activity 3:sta ollaan jo tekemässä… mikäs siinä, kunhan saavat sitä tuttua jännittävyyttä vielä puserrettua mukaan.

Tykkään siitä miten hienosti Paranormal Activity on tehty ja näytelty. Tässä on sitä omanlaista tunnelmaa. Tykkäsin eritoten Molly Ephraimista. Kokonaisuutena erittäin katsottava jännäri. Voisin melkein suositella.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!