Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.5.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Latinalaisamerikkalaisperhe huomaa naapurustossa tapahtuvan kummia. Kun nainen kupsahtaa naapurista, innokkaat pelleilijäteinit menevät asuuntoon hiipparoimaan. Käy ilmi että jotain pimeää on tekeillä…

Paranormal Activityn ensimmäiset kaksi leffaa olivat mielestäni loistavia. Sittemmin homma on mennyt pahasti alamäkeen, vaikka sentään jokunen haiven juonesta on sentään pystytty jättämään tallelle. Paranormal Activity: The Marked Ones (”Merkityt”) on järjestyksessä viides numero hienolla nimellään. Leffa on enimmäkseen erittäin tylsä ja irrationaalinen.

Melkoinen sekasotku. Kuka ylipäätään kuvaa kaiken kameralla ja jättää nukkuessaankin kameran päälle? juonesta ei ota tolkkua ollenkaan ja aukkoja löytyy joka hetkelle. Loppuratkaisu on kiinnnostava, mutta se ei paljon auta kun koko paketti on ihan levällään jo aiemmassa vaiheessa. Aivan erilainenkin elokuva on muihin verrattuna, eikä yhtään vastaa leffasarjan elementtejä. Aivan eri leffa, suoraa í?-laaria. Pari halpaa jumpscarea, muuten aivan kuolettavan tylsä ja innoton leffa. Kuin joidekin teinien epäonnistunut visio kauhuleffasta. Hyääh.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!