Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.10.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Vastanaineet Molly ja Tim muuttavat Mollyn edesmenneiden vanhempien taloon. Rekkakuskina työskentelevä Tim on paljon poissa ja Molly joutuu viettämään pitkiä aikoja yksin talossa. Vanha talo natisee ja menneisyyden haamut alkavat vainota Mollya…

Suuret odotukset, pienet pettymykset. Juoni pistää arvailemaan, eikä kaikkea paljasteta edes loppuratkaisussa, mikä on positiivista. Kyseessä on trilleri-/kauhuelokuva ja siihen nähden näyttely on taidokasta, vaikka näyttelijät eivät olekaan kovin tunnettuja. Leffa on omalla tavallaan karmiva ja sisältää omaperäisikäni elementtejä. Raakakin se on, muutamassa kohdassa melkein haukkoi henkeään. Tylsäksi ei aika ainakaan käy. Elokuva on enemmän hyvä kuin huono. Katsottava psykologinen trilleri.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!