Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ronnie Barnhardt on ostarin järjestyksenvalvoja. Mies potee kaksisuuntaista mielialahäiriötä, ja kokee suurta velvollisuudentunnetta työpaikallaan. Ronnie yrittää kuumeisesti estää itsensäpaljastelijaa muuttamasta ostaria omaksi tirkistelyshowkseen. Ronnie ei kuitenkaan kykene hommaan yksin, ja halusi hän sitä tai ei, vastenmielinen poliisi yrittää viedä jutun päätökseen…

Observe and Report on todella hauska musta komedia. Seth Rogen sopii tällaisiin elokuviin kuin nakutettu. Pidin roolisuorituksista, ja juonenkäänteistä. Vaikka kokonaisuus ei loppupeleissä ja tarkemmin ajateltuna kovin kaksinen ollut, leffa oli osattu toteuttaa taidokkaasti. Mustaa huumoria ja härskejä juttuja ei tästä elokuvasta puutu.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!