Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Nakki nimeltään Frank asuu elintarvikekaupassa, jossa päivä alkaa laululla, sillä onnekkaat valitaan tuonpuoleiseen, eineksien taivaaseen. Hunajasinappi kuitenkin palautetaan ja purnukka tulee kertomaan tuonpuoleisen kauheuksista. Nakeille valkenee elon todellinen merkitys…

En oikein tiedä mitä tästä elokuvasta pitäisi ajatella. Tavallaan hauska idea, ”aikuisten animaatio”, jossa F-sanoja ei säätellä. Tavallaan juoni on aika köykäinen ja huumori ei naurata läheskään niin paljon kuin pitäisi. Ei huono, mutta ei kyllä herätä hurraahuutojakaan. Seth Rogen ja kumppanit ääninäyttelijöissä ovat kyllä verraton kopla. Tältä elokuvalta ei ehkä saisi odottaa mitään sen kummempaa kuin rääväsuista viihdykettä. Sitähän se oli.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!