Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.4.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Mediapersoona Dave Skylark ja tuottaja Aaron Rapoport saavat haastattelupyynnön Kim-Jong Ungilta. Kun Korean suuri johtaja pyytää jenkit tupaansa, Dave tykästyy diktaattorin persoonaan. Myös CIA on kiinnostunut Daven ja Aaronin reissusta, koska tahtoo Kim-Jongin pois päiviltä…

The Interview aiheutti kohtun kun Sony ilmoitti peruvansa elokuvan näyttämisen terroriuhkien ja teattereiden vastahakoisuuden vuoksi. Onhan tämä melkoinen poliittinen satiiri, vaikka ei kyllä vedä vertoja Chaplinin The Great Dictatorille. Huumori on yliampuvaa ja ajoittain kökköäkin, mutta onnistuu aivan riittävästi naurattamaan. Lässähtää hieman loppua kohden, kokonaisuus silti ihan jees. Kyllähän tämän mielellään katsoi, vaikka en tiedä voinko ihan suoraan suositellakaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!