Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.9.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Seth Rogen ja Jay Baruchel ovat parhaat kaverit. Kun Jay tulee Losiin viettämään aikaa Sethin kanssa, Seth haluaakin lähteä bilettämään James Francon tupareihin. Jay lähtee vastahakoisesti tupareihin ja samalla alkaa maailmanloppu…

This is the End on hullu komedia, joka naurattaa sitä enemmän mitä vähemmän siitä tietää etukäteen. Superbad, Pineapple Express -linjalla jatketaan, tällä kertaa kuitenkin varsin erilaisella ja randomimmalla idealla. Seth Rogenin ja aisapari Evan Goldbergin ohjaama ja käsikirjoittama This is The End on oikeasti hauska, jos aivan älytön huumori ja Seth Rogenin, Jonah Hillin ja kumppaneiden habitus tykästyttää. Ei mitään järkeä, mutta tällaisessa leffassa ei tarvitse ollakaan. Tämän parissa aika vierähtää mukavasti, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!