Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

”Rakkautta vain” seuraa kahdeksaa erittäin erilaista elämää, ja ihmissuhdetta, jotka lopulta kietoutuvat toisiinsa juuri ennen joulua, lumisessa Britanniassa. Rakkaus voi olla joko monimutkaista, tai helppoa, mutta parhaiten pääsee pälkähästä kun kertoo toiselle tunteensa. Ja mikä onkaan parempi aika kertoa kuin joulun aika. Jouluna tai ei koskaan…

Love Actually, eli suomeksi ”Rakkautta Vain” on oikeasti hyvä hyvän mielen elokuva. Romanttisista draamoista pitäville leffa uppoaa varmasti. Elokuvassa on kymmenittäin tunnettuja hyviä näyttelijöitä, esimerkiksi Hugh Grant, Liam Neeson, Emma Thompson, Keira Knightley, Laura Linney, Alan Rickman, Billy Bob Thornton, Bill Nighy, Chiwetel Ejiofor, ja jopa Rowan Atkinson. Joulun alla erittäin mukavaa ja lämmintä katseltavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!