Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.1.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

21-vuotiaana Timin isä kertoo hänelle että suvun miehet osaavat matkustaa ajassa taaksepäin ja muuttaa omaa elämäänsä. Tim ei halua muuta kuin rakkauden, jota hän on yrittänyt tavoitella jo tovin. Rakkauden valloittaminen aikamatkustuksen avulla osoittautuu haastavammaksi kuin Tim luuleekaan…

Pidin tästä elokuvasta samoista syistä kuin The Notebookista. Rachel McAdams on hurmaava! Elokuvassa on epäkohtia, isojakin sellaisia, mutta se lämmin tunne ja mukava fiilis korvasi helposti nuo puuttuvat palaset. Elokuvan yleinen hyväntuulisuus ja jännittävyys miellytti minua niin paljon, että olen valmis antamaan täysin anteeksi lopun hätäiset ratkaisut leffan rakenteessa, mutta siksi myöskään en voi antaa ihan täyttä viittä tähteä.

About Time on joka tapauksessa leffa, joka pistää miettimään elämää, rakkautta ja jonka jälkeen tekee mieli halata omaa vaimoa ja lasta eikä koskaan päästää irti. Herkkiksille ja vähemmän kriittisille romantikoille! Sopiva leffa katsottavaksi puolison kanssa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!