Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.10.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Rebecca on aikuinen nainen, joka on muuttanut pois kotoa äitinsä masennuksen vuoksi. Kouluikäinen poika Martin pelkää nukkua öitä, sillä äiti puhuu itsekseen. Käy ilmi, että äidin lapsuudenkaveri Diana on yhä mukana mukana kuvioissa…

Lights Out on jännittävä ja mukaansatempaava kauhujännäri. Leffa sisältää halpoja jumpscareja, mutta on kokonaisuutena nykykauhuun verrattuna erittäin viihdyttävä pätkä. Tarinankehitys on taitavaa, näyttely on hyvää ja vaikka osa onkin ennalta-arvattavaa niin elokuva säilyttää mielenkiintoisuutensa loppuun saakka. Alun perusteella olisi voinut olla tylsä B-elokuva, mutta näytti kyntensä loppupeleissä. Pidin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!