Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.12.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Eletään vuotta 1985. Kung Fury on Miamin sitkein kung fu:ta osaava kyttä, jonka tehtävänä on matkata ajassa ja listiä kaikkien aikojen pahin kriminaali, kung fuher Hitler…

Kickstarter-kamppiksesta lähtenyt lyhytelokuva Kung Fury tuntuu pidemmältä kuin puoli tuntia, hyvällä tavalla. Kieli poskessa tehty elokuva on hauskan överi, kummallinen, mutta sitäkin viihdyttävämpi. Ruotsalaiset puhuvat hyvin englantia ja David Sandberg näyttää nuorelta Johnny Deppiltä. Leffa läpsii osuvasti elokuvantekijöitä korville ja överiys ei ole varmasti monen makuun. Itse pidin vallattomasti.

Leffa on tehty kasarityyliin jopa ärsyttävine VHS-kasettiefekteineen, mutta ennen kaikkea tietoisesti. Kuvittele elokuva, jossa voi tapahtua mitä tahansa tai ei mitään ja kaikki tämä kaikki kasarityyliin. Sitä ja paljon muuta on Kung Fury. Aivan hillitön meno alusta loppuun, eikä voi kuin ihastella taituruutta. Leffa löytyy kokonaisena Youtubesta, katso tästä ja heti perään David Hasselhoffin virallinen musiikkivideo. Jos kasarimeininki, tehosteöveriys ja kliseiden palvonta naurattaa, tulet pitämään tästä. Kommentoi Facebookissa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!