Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.11.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Lennonjohdossa työskentelevä karismaattinen Dylan elää poikamieselämää parhaimmillaan, kunnes hän huomaa että täsmälleen 22 yli kaksi tapahtuu jotain hyvin kummallista. Normaalisti skarppi Dylan on joutua onnettomuuteen. Samalla hän tapaa erittäin kauniin naisen…

Australialaisen nevöhöödin Paul Currien ensimmäinen oikea elokuva ei vakuuta, vaikka pääosissa nähdään Michiel Huisman (Game of Thrones, The Invitation, The Age of Adaline, Wild) ja kaunis Teresa Palmer, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa kuten Lights Out, Grudge 2, Warm Bodies ja Hacksaw Ridge. Elokuvan juoni on todella kökkö ja hahmokehitys junnaa paikallaan. Olisi voinut olla jotain siistimpääkin, mutta lopputulos jättää kylmäksi. Tylsää, pointitonta. Jännä että näinkin hyvät näyttelijät mukana. Juuri ja juuri katsottava, mutta silti: ei jatkoon.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!